icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 maj 2014 19:17
4

Depp o nära på att ge vika för skräp.

Kom hem nyss o började storgråta. Tack o lov fanns bästa vännen där när jag ringde o fick prata av mig. Mår redan bättre... Men fan va det gör ont. Den här dejten jag har träffat två ggr, har fått mig påminnas om mitt ex. Så idag har jag varit nere på botten o simmat. Så jao, nu har alltså två träningspass gått halvt åt skogen.. Är nt mig själv! Varken stark eller motiverad. Tankarna är någon annanstans :/ Därav provar jag en ny taktik. Kör ett nytt pass imon som jag nt provat tidigare.. Suget är extremt. Hade planerat mina måltider jag skulle ha i skolan! Köpte keso, fetaost och tomater till mellis och köttfärssås och sallad till lunch. Åt upp lunchlådan och keson. Sen får jag en banan av vännen. Så himla omtänksam o vänlig gest.. Men jag undviker ju frukt! :/ Men efter mkt om o men, tackar jag o tar emot. Så japp, failar totalt o äter upp den sj! trots jag lovat mig o ge bort bananen :( Dööh, nu sitter jag här med ännu mer sug efter kolhydrater. Middag: ett stekt ägg, 2 sparrisar o två bratwurst.

Kommentarer

 • 11 maj 2014 20:09
  Ja det känns alltid bättre när man har fått gråta o prata ut me ngn man litar på :) Massa peppkramar till dig me! Skönt att det börjar ljusna för dig! :)
 • 11 maj 2014 19:23
  Rogann
  Har också varit deppig ett tag men nu verkar det ha släppt lite Men det är skönt att kunna gråta när man känner sig depp Peppkramar
 • 12 maj 2014 08:25
  Jao, jag vet att du har rätt.. Livet är som en berg o dalbana :) Men uch ja, nu kan de nt bli värre för mig... Tack det va snällt sagt :) *Skickar en virtuell kram*
 • 11 maj 2014 22:47
  Det kommer att gå bra och vi måste lära oss att mat hänger ihop med känslor. Bra att prata ut och du verkar så insiktsfull och vet vad du vill. Fortsätt så!

Logga in för att skriva en kommentar.