icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 juni 2012 22:56
3

Day 4, Fre

Det ser seriöst ut som att jag e på smällen! :o Det känns hopplöst. Igår va det en bra "lchf-dag". Även idag typ. Kebabsallad, pizza (Skippade botten, skrapade överdraget m skinka ost, ostrullar m bregott, skinka, äggröra, grädde.)[UNDERSTRUKEN]Fettodag[/UNDERSTRUKEN] När jag kom hem från jobbet o satte mig vid köksbordet utbrast brossan: "Din andedräkt stinker" WOOOOOT?! Visserligen vet jag att man kan få det, men vafan.. Nee, de vill jag ju nt ha :( Hmhmhm, Jag vet i sjutton om denna kost e bra för mig.. Imon e det dag nr 5, jag har gått upp kilon garanterat. Blä för allt.

Kommentarer

  • 9 jun 2012 00:07
    ja, jag vet..svårt att veta vad som är bra att äta och om man ska våga lita till processen. är själv inne på dag 7 (första gången). Har du haft ngn framgång i viktnedgång, att känna dig pigg eller annat? lycka till
  • 9 jun 2012 12:00
    Jag kmr byta tillbaka kosten.. :) Strikt lchf passar nt mig xD Inga ostrullar m bregott något mera, utan nu får de bli råggröt/müsli till frukost! :)
  • 9 jun 2012 15:07
    eller så hittar du en mellanvariant. ulrika davidson är bra på recept om man inte vill köra fullt ut...men jag vet, svårt att veta om detta är bra eller, samtidigt tänker jag kanske blir man av med de kilon som varit svåra att bli av med tidigare och lite mer jämn- mindre trött och pigg och vartannat..tiden får utvisa, men gröt och musli låter fint det :-)

Logga in för att skriva en kommentar.