icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 april 2014 08:39
3

Dålig start...

Provade med o köpa en ny sorts ägg..(15 pack).. Har ätit dem två dagar i rad.. Och nt märkt ngt. då har jag stekt dem i bacon/kokosfett men idag så kokte jag dem.. Och eftersom jag äter knappt ngn fisk så hittade jag omega 3 tabletter i skåpet. Aaah, perfekt tänkte jag.. Svalde en tablett o äter nu frukost. Halv frukost iaf. Äggen smakar FISK. :( Försöker varva med bacon i hopp om att det e tabletten som förstör äggen.. Men icke :( [KURSIV]Va fan vilken otur jag har med dessa helvetes ägg. Förra förpackningen jag köpte vart halvt förstörd då äggen vart knäckta -.- [/KURSIV] Uch, ja en halv frukost. 1/2 kokt ägg och 1/2 pkt bacon. Me kaffe/mjölk! :) Kl tio är det en timmes spinning! =) Hihi, gårdagens squats resulterade i finfin träningsvärk :D

Kommentarer

 • 5 apr 2014 09:46
  Tips. Jag tittar alltid under locket på äggförpackningen innan jag köper. :-) Gör det ont när du sitter. haha
 • 5 apr 2014 15:47
  Aah tack för tipset :) Jag hade kvar den förra förpackningen o javisst.. Det var fläckar på botten :P Heheh, jaa! Fast de e värre o gå ner för trapporna! :)
 • 5 apr 2014 19:08
  Donnina
  Köp ägg från höns som fått gå ute och sprätta och bara fått ekologiskt foder, det är jättestor skillnad. Visserligen lite dyrare ägg men så mycket godare och nyttigare!

Logga in för att skriva en kommentar.