icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 februari 2011 20:33

Dagens kalorikoll

Mhm, aah.. vad ska man säga.. 550 kcal än så länge (: Blir kanske en kopp te ikv m. några morotsstavar! Gott! Vad det gäller "Träning" idag har jag skrivit in 40 min shopping - 98 kcal.. Men jag vet att jag har förbränt mera ;) har jue gått fram o tillbaka från bussen, till tåg osv.. jajaa, så jag kan nog plussa på lite (; Tentan gick bra (: Så nu e skolan avklarad (; ! Wihoo! Nu kan jag lägga hela min fokus på att gå ned i vikt! (: har jue gått lite si o så me mina promenader. Det är nt så att jag nt rör på mig, (har hästar) (: Men sj promenaderna har jag nt tid med! Annars blir det ganska ofta mamma o jag o shoppar ;D Det e jue oxå träning ;D hahhaa! Nää nu ska det bli skärpning med maten o motionen! :D (men mest maten) Den suger verkligen.. ! Åt ur kakburken igår.. Oups!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.