icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
26 mars 2014 09:04
1

Dag 2

Yey, ny dag idag! Gårdagen vart jobbig under kvällen.. Men nu så känns de bättre =) Frukosten ligger i magen.. Och jag har hunnit med massor! Nyduschad, diskat ett berg o dammsugat lgh:en :) Ska börja plugga strax! Kl 13 ska jag gå in i grannlgh o forts plugga juridiken me en klasskompis. :) 4 timmars tentan är imon.. Nooooo :( Igår körde jag 15 min basövningar med situps, hantlar, armhävningar... Hej håå, träningsvärk så de sjunger av de ;D Höhö, kanske dags o forts me sådan träning... ;) Onsdag ju och det innebär att utmaningen me squatsen kör igång till 100%! :) Idag hinner jag nog nt gå på pass... Får bli efter tentan imon :D

Gillar

Kommentarer

  • 26 mars 2014 10:46
    Du verkar ha flyt, kör på! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.