icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 mars 2014 08:48
5

dag 1

Igårkv fick jag nog... Cyklade bort till affären o planerade dagens frukost. Så nu kör jag på en lchf-inspirerad kost =) Älskar ju mina gryn till frukosten.. Så att lägga dem på hyllan kmr vara det jobbigaste!! :/ Så jao, dagens frukost visas på bilden :P Ägg och bacon.

Gillar

Kommentarer

 • 25 mars 2014 10:30
  schnork
  Ser riktigt gott ut! =) Pepp!
 • 25 mars 2014 13:15
  Om du tål mejeriprodukter så kan du ju även välja någon typ av fil, yoghurt eller kvarg. Eller tillsammans med Ägg/bacon.
 • 25 mars 2014 15:46
  Donnina
  Gott med ägg, sunnyside up och knaperstekt bacon! Ofta min frukost!!
 • 25 mars 2014 19:37
  svalu: Nix, tål nt laktos tyvärr :( Dessutom känner jag mig aldrig mätt när jag äter fil :P Ev skulle jag kunna se efter om de finns laktosfri turkisk yoghurt :) Men de tror jag icke de finns... Donnina: Tummen upp för goda frukostar :D !!
 • 25 mars 2014 19:37
  svalu: Nix, tål nt laktos tyvärr :( Dessutom känner jag mig aldrig mätt när jag äter fil :P Ev skulle jag kunna se efter om de finns laktosfri turkisk yoghurt :) Men de tror jag icke de finns... Donnina: Tummen upp för goda frukostar :D !!

Logga in för att skriva en kommentar.