icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 februari 2012 18:49
1

Bra dag idag, tisdag

Mån-tis har jag fått vikariera som lärare på högstadiet. Superkul! :D Idag har jag bland annat haft [KURSIV]idrottslektion[/KURSIV] m killarna i åttonde klass. Men det va endast [UNDERSTRUKEN]8 av 19[/UNDERSTRUKEN] elever som va ombytta :( Tråkigt tkr jag =/ Ahja, de som va med tyckte det va jätteroligt m styrketräning och innebandy ;D Ahja, hann simma innan jobbet idag oxå (:[KURSIV] Körde 45 min simning = 1550 m.[/KURSIV] Tyckte det fick räcka ^^ [FET]Frukost innan simning;[/FET] 1 kopp Pauluns müsli/filmjölk [FET][FET]L[/FET]unch:[/FET] 3 koppar kaffe m mjölk [FET]Efter jobbet:[/FET] Två hemmagjorda bullar m Bregott Lätt och Leverpastejmini. [FET]Middag:[/FET] Currykycklingsgryta m broccoli, kokt majskolv [FET]Efterrätt:[/FET] Vaniljglass m blåbärssylt. (Glassen innehöll 30% mindre kcal.. Ah, hur mkt kcal det nu blev...) Promenad: 20 min promis m moder o hunden. (Kommer simma imon me ;) Hinner nt på tors lr fre.. =/ Så totalt 3 simpass hinner jag denna vecka. Bra bra ;D)

Kommentarer

  • 7 feb 2012 18:56
    Halfdevil
    Vanligt det där med "glömda" gympakläder, märkte jag oxå när jag var i skolans värld och jobbade.

Logga in för att skriva en kommentar.