icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 juni 2011 17:10

Behöver nt gå promenader hemma..

...Just pga att jag göra det på jobbet! :) Höhöh, slår vad att efter denna sommaren kommer jag få superbra kondis :D När man jobbar så småäter man nt heller. [KURSIV]*Massa plus till mig!+ *[/KURSIV] Frukost: Fiberhavregrynsgröt, m fröna, hallonsylt o lättmjölk. [KURSIV](Börjar trötta på hallonsylten.. Så jag måste hitta på ngt annat :O)[/KURSIV] Lunch: Typ tre msk icas naturella müsli, kesella (halv burk) och 1 päron. Efter jobbet: Vattenmelon och cup a soup (Kycklingsmak) Middag: Kommer jag att äta hos grannen. [FET]Matjessill[/FET]? Yey, nu börjar träningsvärken från igår komma smygande ;)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.