icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
28 oktober 2010 10:38

atrats? vf just det namnet :S

Morron =) Ny dag. Började den med grapefruktjuice, keso mini, havregrynsgröt, lite lingonsylt och en äppelcidervinägerstablett .. Mhm, kunde lika gärna ha skippat grapefruktjuicen kände jag... -.- vet inte, men funderar om den verkligen e nyttig lr inte.. Det e den hära go'morron juicen.. X) men men.. !
men aaah, kände att det va en rättså nyttig frukost. =) Mår mkt bättre då ... Men blev lite ledsen när jag skrev in resultatet... fick något över 400 kalorier.!!! Faan -.-

Tidigare hade jag lätt kunnat vräka i mig 4-6 toast mackor med ost/mjukost/skagenröra... =/ Mådde aldrig bra efter sådana måltider.. men jag hade så svårt att säga stopp.. :S Fast då bodde jag hemma.. Nu bor jag tsm med en annan rumskompis.. Nu väljer jag lättare sj vad jag ska äta.

Vad som finns i kylskåpet, det e jue något jag sj kan bestämma.. ^^ Tänkte det hära med mitt namn om någon undrar.. Hade lika gärna kallat mig MissBigXXL lr något liknande XD Hahaa, atrats e mitt namn eftersom det e väldigt enkelt att komma ihåg ^^ Starta baklänges ;D

Kommer att få min träning sen när jag cyklar till skolan.. ^^ Faktum e att sedan jag började cykla till skolan (ca 3 månader sedan) så har jag fått bättre benmuskler :DJaoo , sen så tar det bara ca 13 minuter att cykla. Jag har alltid i hög växel oxå, så då blir det extra jobbigt ;D Sträckan i sig e inte lång, men den blir det om man gör det jobbigt för sig (;


Har tenta nu på eftermiddagen. så ska plugga vidare. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.