icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 november 2010 22:31

Aj aj aj =(


Har ont som f*n i magen. buhuu! Får tänka på ngt annat så man inte ständigt påminns.. Men gaah, får hoppas att smärtan försvinner imon. Men inte nog med att den gör ont, det ser ut som att jag är GRAVID ! Mamma mia, den e så uppsvälld som att man kan tro att jag e i 6 månaden.. skojar inte, mår sjukt dåligt när man tittar sig i spegeln.. vill ba gråta...
Får hoppas att jag vaknar upp imon o smärtan och uppsvullnaden e borta..

Vet inte om det e något som jag har ätit. Tror inte det, har ätit det jag brukar.. Fast idag blev det lite mera utav det vanliga.. Gröt, mjölk, nötfärs (stekt utan smör, och tillsatte bara salt, curry & peppar, paprika, brysselkål, broccoli, morötter, 2 fibermackor med mini leverpastej, 3 pizzabullar.. Gaaah, det sista skulle jag inte äta -.- Såå aah, det blev ganska mkt.. Får förresten inte glömma yoggi/müssli och 4 satsumas till lunchen.

Vet redan att jag äter väldigt tråkiga maträtter.. kan inte ens kalla det jag äter för maträtter -.- Lite depp känner man sig. E urusel på att laga mat.


Nu ge mig f*n på att jag ska få fort mina kilö. Jag ska INTE äta mer än min såkallade grötfrukost-med-ägg-diet samt bara grönsaker.

Tittade i mitt kylskåp för några minuter sedan. Tömde min älskade äppelmos i vasken, 3 förpackningar med pasta fick åka i komposten, hade hemmagjord saft som även fick åka till sopnedkastet.. Popcorn åkte utan tvekan!

Har nu inte ätit något smör på mitt bröd i en vecka.. Räcker med skinka och paprika lr så klart min mini leverpastej.
 =) Känner mig nöjd med mig sj som tog det steget att rensade ut onödiga saker.. Okej, nu slängde jag ut mer än det jag skrev upp XD Orkar inte redovisa mera :P


Ny dag imon och då väntas en ännu striktare diet. Kommer att dämpa min hunger med vatten :D

.
 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.