icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 april 2014 18:10

aj aj..

Fy fan vilken dag. Eftersom jag började kl 13 idag så ville jag äta lunch innan.. Så halv tolv åt jag min lunch. Sen i skolan så skulle vi lära oss mäta avstånd osv.. Jag träffade min labbkompis för första gången! Hahaha, när vi var nästan klara så tabbade jag mig o flyttade mätobjektet.. Sen därefter vart det han som tabbade sig x) Så jaaa, vi höll på en timme extra o mäta. Att stå utomhus o röra på sig konstant vart minsann ingen baggis! Har jätteont i ryggen nu efteråt :( Kom hem nu kl sex och är GALET hungrig, hade inte en tanke på att jag skulle bli utan mat så länge :( Så nu står maten på spisen... Heheh, medan jag väntar så blev de visst MDB som fick bli tidsfördriv så länge! [KURSIV]#squatsen e btw gjorda imorse med ;)#[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.