icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Min resa började egentligen för många år sen kanske, när det tog slut med mitt ex. Jag såg mig då i spegeln och tänkte såhär vill jag inte se ut mera. Då gick jag ner från 85,5 till 60-nånting genom att äta lchfinspirerat och var ganska nöjd med mig själv. Ville väl helst ner till 60 blankt då, men i den vevan började jag äta antidepressiva och det i kombination med mycket annat gjorde att kilona smög sig tillbaka.

Nu börjar jag om på 90 kg efter en jobbig graviditet och envisa kilon som vägrar släppa. Jag siktar på att åter ta mig ner mot de där magiska 60-nånting. Ett delmål i taget. Förra gången hade jag långa platåer på 72ish och 67ish, men hur det ser ut nu återstår att se.

 
17 november 2020 10:37
4

Ett steg i taget

Men hallå där,

det har ju faktiskt hänt något på vågen denna vecka med. Yey me! Jag trodde faktiskt att det skulle visa plus... jag är ju så dum, så fort jag når framåt i strävan på tex viktnedgång som nu, så ska jag "unna mig någonting, för det är jag värd!"

Konstig grej det där faktiskt. Unna dig någonting.... någonting som går stick i stäv med dina mål och ambitioner. Varför kan man inte unna sig en spadag, nya kläder, måla naglarna eller vad som helst förutom just det du stoppar i dig i form av onyttigheter. För det är just onyttigheter. Det är ju inte så att du unnar dig ett snack i form av något nyttigt. Fredagsmys, lördagsgodis, söndagsmiddag med dessert..... Det är ett sjukt beteende faktiskt. Men man ska kanske vara nöjd med då det bara sker på helgen... vilket det inte alltid gör.

Men, jag tror inte på förbud. Det skapar nog bara ett inre sug efter det förbjudna. Åtminstone är det så för mig. Jag har någon slags inre rebell med uppdämt trotsbehov. "Säg inte till mig vad jag ska göra!" 

Det börjar ju närma sig mitt första delmål. Det är 3,1 kilo kvar. Men det börjar närma sig. Målet för nästa vecka blir nog att köra 16:8 fasta och undvika socker helt. Ingen frukt, inga onödiga snacks och massa, massa vatten.

 

Startvikt: 90,6

Nuvarande vikt: 88,1 

Skillnad: - 2,5

Gillar

Kommentarer

 • 17 nov 2020 11:06
  Bella50

  Grattis 👏

 • 17 nov 2020 11:24
  piaan55

  Stort grattis 

  ☘️🌺☘️🌺☘️

 • 17 nov 2020 11:53

  Tack 😁😁💪🏽

 • 19 nov 2020 10:13
  gittan52

  Intressanta tankar!

  Förbud kan vara svårt om man istället tänker på vad man ska göra/äta istället. T.ex jag ska inte äta godis utan byta ut det mot något annat. smiley

Logga in för att skriva en kommentar.