icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

ama7166s blogg

90.5 kg 65 kg 3352
2 April 2024 12:42
3

Förkyld đŸŒș

Hej alla mina viktvÀnner!

Det betyder vÀldigt mycket att fÄ skriva hur jag mÄr och hur det gÄr för mig med min viktresa. KÀnner att jag fÄtt mÄnga vÀnner hÀr inne som Àr mÄn om mig och som Àr intresserad av hur det gÄr för mig. KÀnns som vi Àr en enda stor familj som peppar och ger varandra rÄd. 
PÄsken har varit bra och avkopplande pÄ pÄskafton hade vi besök av min familj. Jag bjöd pÄ nyttig mat med ostbricka som dessert. Jag fick choklad och te av min brors tjej, vilket jag bjöd pÄ sedan. Jag Àter inte sött lÀngre men det vet varken min bror eller hans tjej om sÄ jag smakade tre nobless. Jag bjöd ocksÄ pÄ en liten lindors chokladkanin till desserten. Som jag ocksÄ smakade pÄ. Det var en fin och hÀrlig sammankomst. TyvÀrr har det inte blivit nÄgon styrketrÀning förra veckan dÄ jag kÀnt mig lite halvdan i kroppen. PÄ pÄskdagen började jag kÀnna mig lite konstig i kroppen och i gÄr blev jag förkyld. Viktdag idag och den visade plus 0,9 hg. Hade inte rÀknat med nÄgot annat dÄ det varit mycket matintag om Àn nyttigt ÀndÄ. Förutom tre nobless och en godis kanin. Ingen trÀning och en förkylning. Nu Àr det nya vecka sÄ det Àr bara att komma tillbaka till rÀtt matintag igen sÄ kommer det förhoppningsvis blir ett minus nÀsta vecka. 
Behöver pepp i massor😊đŸ’Ș😊

Hur har det gÄtt för er med vikten? 
 

Massa kramarđŸŒș

Gillar

Kommentarer

 • 2 Apr 2024 13:08
  BirtheX

  Legat ungefÀr still i vikten senaste veckan vilket var planerat. JodÄ liten mÀngd choklad efter en mÄltid hÀr ocksÄ.

 • 2 Apr 2024 15:16
  MagganD

  Jag vÀger mig dagligen, men har söndagar som registreringsvikt hÀr pÄ MD. I förrgÄr vÀgde jag samma som för tvÄ veckor sedan och det Àr jag nöjd med. Hade Ärets första frosseri-dag 28/3, men lyckades med konststycket att vara pÄ banan igen redan dagen dÀrpÄ! VÀldigt nöjd med mig sjÀlv! laugh

  Hoppas du kryar snart! heart

 • 2 Apr 2024 17:18

  Kram och massor med peppđŸŒș

Logga in för att skriva en kommentar.