icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 50 år, pensionerad barnmorska och djur och naturvän. Har blivit handikappad av min EDS (Ehlers-Danlos Syndrom) och måste använda permobil eller krycka på korta sträckor sedan 10 år och därmed har vikten rusat iväg på grund av läkemedel, inaktivitet, stress och depression. Har nu problem med alla organ som hjärta, lever och njurar och är allmänt multisjuk. Äter nu LCHF kost med lite mer grönsaker och lite bönor.
2 mars 2014 19:02
4

Börja om från början...känner mig taggad!

Efter många vedermödor, sjukdomar och operationer har sista året gått rakt åt pipsvängen...Har gått upp 8 kg i vikt och blivit mycket sämre i mitt handikapp och rörlighet. Nu lever jag på gränsen av vad jag klarar av. Har varit så djupt deprimerad och varit tvungen att äta fler psykofarmaka som gjort att jag lagt på mig ännu mer trots LCHF och kalorirestriktioner. Spelar väl ingen roll egentligen för nu har denna tid varit och jag vill se framåt! Har en dotter som tävlar i finess och är supertränad och hon har anlitat en PT/Coach som hjälper henne till tävling den 29/3, hursomhelst så tar hon sig an även vanliga dödliga människor...så jag tänkte också köra diet i 12 veckor med henne som coach! Imorgon startar jag på riktigt, spännande har gjort 12 matlådor nu enligt ordination, ska äta 6 ggr per dag så det blir tufft men känns jättebra. Nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

 • 2 mars 2014 19:04
  Pepp och lycka till!
 • 2 mars 2014 19:16
  Bgitta
  Härligt att vara taggad igen. Pepp
 • 2 mars 2014 20:21
  Lycka till! Ska bli spännande att följa hur det är att ha en PT. Pepp!
 • 3 mars 2014 12:00
  Tack snälla för peppning, ja det känns lyxigt och så skönt att slippa tänka på vad man ska äta .:9

Logga in för att skriva en kommentar.