icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 50 år, pensionerad barnmorska och djur och naturvän. Har blivit handikappad av min EDS (Ehlers-Danlos Syndrom) och måste använda permobil eller krycka på korta sträckor sedan 10 år och därmed har vikten rusat iväg på grund av läkemedel, inaktivitet, stress och depression. Har nu problem med alla organ som hjärta, lever och njurar och är allmänt multisjuk. Äter nu LCHF kost med lite mer grönsaker och lite bönor.
4 mars 2014 14:46

Är som Skalman med Mat & Sovklocka

Ja, att äta 6 ggr, alltså var 2-3 timme är inte helt enkelt och därtill är portionerna ganska stora men nu börjar jag komma in i lunken efter 3 dagar. Har redan gått ned 1,5 kg och 3 cm i midjan men mycket är nog vätska då jag saltar maten mindre nu men det är himla kul då jag känner att det händer något och framförallt att jag kan känna lite hunger igen vilket jag inte gjort på många månader. Har ökat aktiviteten också, går 2 ggr på gåbandet 10 min varannan dag och 1 gång varje dag plus att jag springer i bassängen 1 timme 2 ggr/vecka så det kan bara bli bättre. Har ju Ehler-Danlos Syndrom med svår överrörlighet så jag sliter med höfter, knän och diskbråck i ländrygg, bröstrygg och nacke och måste vila i sängen flera gånger per dag.. Ska kontakta sjukgymnasten imorgon så att jag får lite stöd därifrån. Ha det bra !

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.