icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 50 år, pensionerad barnmorska och djur och naturvän. Har blivit handikappad av min EDS (Ehlers-Danlos Syndrom) och måste använda permobil eller krycka på korta sträckor sedan 10 år och därmed har vikten rusat iväg på grund av läkemedel, inaktivitet, stress och depression. Har nu problem med alla organ som hjärta, lever och njurar och är allmänt multisjuk. Äter nu LCHF kost med lite mer grönsaker och lite bönor.
1 december 2012 16:59
5

14 Dagar Vilket FANTASTISKT resultat!

[FET]Det är helt otroligt vilka förändringar som skett på 14 dagar.[/FET] Jag äter LCHF och har minskat 7 cm i midjan på 2 veckor. Ja, jag har mycket bukfetma ser ut som en öltunna...men jag var tvungen att mäta mig 3 gånger imorse. Vikten går stadigt nedåt 2 kg på 2 veckor men jag känner mig mycket lättare då jag slipper lite av magen. Sedan har mitt blodsocker nu stabiliserat sig och då på [UNDERSTRUKEN][FET]UNDER 5[/FET][/UNDERSTRUKEN] vilket är strålande resultat. Har satt som mål att minska basinsulinet på 25 % och har nu redan gått ned 10 % på basinsulinet och 31% på korttidsverkande insulinet. Kan säkert minska lite till på det snabba men vill ta det lite lugnt. Nu mår jag också helt bra, inga omställningssymptom kvar vilket är skönt. Är också facinerad över att man känner sig så mätt och slipper VERKLIGEN sötsuget och småätandet. Fortsätter det såhär kan jag bara rulla på.

Kommentarer

 • 1 december 2012 18:29
  Jag glömde säga BRA JOBBAT! :-D
 • 1 december 2012 17:39
  Oh, du har minskat en halv centimeter mer än jag på två veckor! Att din diabetes skulle bli bättre tvivlade jag inte ett ögonblick på: det här är det enda sättet sin är bra om man har diabetes! \o/
 • 2 december 2012 14:50
  Tack snälla ni! Jag har förstått nu hur bra det ät med LCHF för diabetes, klart jag förstår teorin, utan stärkelse inget socker i maten men det är häftigt att se iallafall.
 • 1 december 2012 17:06
  gittan52
  Vad roligt att det fungerar så bra för dig :)
 • 6 december 2012 10:29
  brud2013
  Härligt jobbat!! Visst är det skönt att man inte bara märker på vågen, utan även på måtten! Kämpa på! :D

Logga in för att skriva en kommentar.