icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En ny dag - nya möjligheter

Nyss fyllda 50 med många kilos övervikt. Till sommaren ska i alla fall minst hälften av fläsket vara väck, det är mitt delmål. Kör med LCHF sen 28 januari, efter att ha tryckt in rejäla portioner av födelsedagsmiddag och tårta. Gubben hänger med och är förvånansvärt positiv till nya matvanor. Traktordäcket kring magen ska ner till en bilring och därefter till en cykelring....
17 februari 2013 16:15

Söndag 17 februari - mår bättre idag.

Idag är all yrsel som bortblåst och pulsen är normal igen. Ingen hjärtklappning. Har backat bandet och med facit nu så tror jag att det kan ha berott på flera saker, dels drack jag på tok för lite vatten...nästan inget alls...och ibland blir det så när jag jobbar, eftersom jag ibland har ett otroligt intensivt jobb som gör att jag inte kan gå ifrån. Jag brukar ta med vatten till min plats, men inte igår. Ska skaffa en vattenflaska som jag kan fylla upp och ha bredvid mig. Dessutom åt jag middagen alldeles för sent, jag skulle ha ätit tidigare. Ser det som en läxa. Men jag är en nybörjare, det var länge sen jag var med i viktväktarna. Det passade inte mig riktigt eftersom jag äcklas av lightprodukter, lightyoughurt, lättmjölk, kvarg å keso. LCHF passar mej bättre och JAG VET att jag inte har uppnått allt för att få säga att jag är LCHF:are. Men det är MIN början och det går sakteliga framåt. Just nu kanske det är ett mellanting, men jag får säga som Frank Sinatra sjöng: "I did It My Way". Just nu i varje fall. Ska fortsätta läsa på om LCHF, hissa segel, och så småningom hoppas jag ha rätt kurs och fina cirklar. Idag har jag ätit en ordentlig frukost. Sen satte jag igång med att baka ett LCHF-bröd och under tiden det gräddades så har jag städat köket. Rent å snyggt nu. Har tappat ytterligare 1 eller 2 cm kring "midjan"...1 cm vet jag, men vill inte lura mej själv genom att dra måttbandet för hårt och säga 2 cm. Så nu totalt är det i alla fall 9 cm som försvunnit av "simringen". Nu ska jag läsa lite bloggar...man blir så inspirerad, goda råd och framförallt så ger ni HOPP! Ha en bra söndagseftermiddag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.