icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
3 mars 2019 22:44
2

En vecka!!!

En veckas kickstart avklarad. So far so good. Ganska hungrig konstant de första dagarna men nu känns det helt ok. Kör mina egna recept mestadels. Jag jobbar natt så jag klurade lite på hur jag skulle lägga upp måltiderna för att det skulle bli så bra som möjligt. Kändes som jag fick till det. 

Imorgon bär det av till gymet för ett första träningspass.smiley

Gillar

Kommentarer

 • 3 mar 2019 23:00

  Härligt! Själv har jag kört ganska hårt i en månad nu. Lchf äter jag och nu efter att varit jättenoga hela tiden så är hungern väck och det blir fastedagar många av veckans dagar till stor del. 🙂

  Senast uppdaterad 4 mar 2019 09:14

 • 4 mar 2019 05:34

  En vecka, då vet du att du är på gång! yes

  Vilken kickstart kör du?

  Lycka till på träningen! laugh

Logga in för att skriva en kommentar.