icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107988
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
15 december 2012 11:12

Yoga och styrketräning,Plus julbord

Yoga och styrketräning är något som har lockat mig länge att vela börja på.Speciellt styrketräning,Och nej de lär inte vara en dans på rosor att börja på,Men attans vad jag verkligen vill börja på de, har inte direkt något erfarenhet av de tidigare så de lär bli tungt osv. men ska ta taget att börja på de sen! Yogan värkar så härligt,Fick höra utav en vän till mig att hon tyckte att de var as bra, men att ja skulle tänka på vilken slags yoga ja vill börja på. har ni några bra tips på vilket slags yoga som passar er? De finns tydligen en del olika slags yoga! [KURSIV]Har kört Yoga en gång förut på gymnasiet och jag minns att man kände sig knäpp när man ska göra dessa rörelser osv. Men när man väl kommer in i de så tror ja att de är riktigt roligt :) [/KURSIV] Igår blev jag och Richard bjudna på Julbord,Richards gamla arbetsgivare ringde nämligen och hörde om vi vill komma till Casinot inne i Sthlm och äta julbord,De var si så där,men trevligt var de allt att vi blev tillfrågade. Maten var som på vilket julbord som helst mängder av onyttigheter och en och en annan slank faktiskt ner,de var ett undantag för annars har jag vart hyfsat duktig på den fronten kan ja iafl tycka! men gu de bjöds på alkohol osv men ja höll mig till Loka citron, och vi åkte dit vid 18 och kom hem vid 23 så vi var borta ett bra tag. men va sjukt ja kände mig nästan bakis idag utan att ha druckit en enda droppe av alkohol. Var de sockret som man fick i sig igår som fick en att känna sig bakis? Eftersom ja har hållit mig borta från sötsaker i över en månad, nej men mycket märklig känsla var de allt! Idag blir de en lugn dag,vädret känns si så där att ta en promenad i,men ska bege mig iafl ut för att handla bröd till min karl! För övrigt så saknar ja min brorsdotter så mycket så ja nästan blir knäpp,Hon växer ju för varje dag som går och ändrar utseende,Lilla älskade Wilda,som är fasters ögonsten!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.