icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107997
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
27 december 2012 11:30
3

Ringde ett oväntat samtal (m.m)

Vad lustigt de kan kännas efter att ha ringt ett samtal till min Morfar som jag inte har pratat med på minst två år och när vi egentligen har haft kontakt till och från under hela min uppväxt! Men de var Leena som svarade och dem både blev nog glada att jag ringde, Det kändes verkligen stelt,visste inte riktigt vad jag skulle säga till dem men bättre att jag ringde än jag inte hade gjort de över huvud taget,de är har ju trots allt vart Jul! Annars idag så hade vi tänkt att dra iväg till Hallsta,för att hälsa på Mamma,Pappa,och två av mina tre syskon! fast vi har lite att stå i dag,så vi hoppar över de tills imorgon,För då ska jag verkligen dit,och de bästa utav alla är att Richard ska med till Hallstavik! De är inte allt för ofta han följer med dit,så de ska bli massa mys! De är något med stockholmare att åka längre stäckor ;-),Jag skulle kalla de mer lathet ;p,Här åker man minst 3h pendeltåg, tunnelbana och buss för att komma till Hallsta en gång i veckan för att hälsa på mina nära hehe! Annars i veckan så ska vi tvätta och ha oss här hemma, På lördag så kommer Anett hit :-D vi ska titta på en massa filmer och dricka alkoholfri glögg,dem sålde ut glögg as billigt på Coop Forum i Haninge,Så passade på att köpa lite grann så man har de hemma,billigt är bra ;-)! och på Måndag är det Nyår då ska vi fira nyår här hemma,Ev med Anett, Richards vän Andres kommer hit och vi ska käka en god rött som heter "black and white" bl.a Oxfilé,Man ska få lyxa till de på nyår,Vi ska göra en hemma gjord Beaneice och rödvinskysås och en stor lyxig god sallad :-D!och prata en massa strunt för att sen gå vidare till David och hans flickvän för att bara ta´t lugnt och vara där en liten stund! De kommer vara vår nyår ungefär,Ska bli väldigt skönt att vi ska bjuda på mat för engång skull och vara här hos oss innan, de har vi aldrig vart under våra snart fyra års tillsammans, skönt att vi har nära hem från David sen också :-)! Hoppas att ni som läser,kommer också få en trevlig Nyårsafton, Annars har jag börjat läst en hel del böcker,så skönt att drömma sig bort i böckerna värld och bara vara och vara helt inne i dem, man blir så avslappnad när man läser och de är skönt att inte vara stressad alls och bara sitta med en bra hälsobok/träningsbok/må bra bok eller en helt vanlig pocket! Har hunnit fått ett samtal från ett sött jollrande liten wilda här på förmiddagen och pratade massa strunt med brorsan jocke :-); Passde även på att ringa upp Brorsan Richard och Hanna för att höra hur dem mådde! :-)

Kommentarer

  • 27 dec 2012 11:58
    Härligt att läsa att jag inte är den enda som uppslukas totalt av böcker. Jag älskar att kura ihop mig i soffan med en filt om mig och sen bara ta klivet in i böckernas magiska värd, man kan glömma både tid och rum av det.
  • 27 dec 2012 12:03
    jaa exakt så känner ja me , mysigt att krypa upp i soffan med filt och bara läsa,med de blir ofta att ja läser ut samma bok på nolltid, svårt att lägga sig ifrån den när man väl hittat en bra :D
  • 27 dec 2012 11:59
    Titta jag blev så till mig av böckernas magiska värld att jag inte ens kunde stava till värld visst.

Logga in för att skriva en kommentar.