icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107986
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
20 december 2012 09:02
6

oh Älskade lillebror! Du gjorde min dag

"Bygger en bro, från bror till bror Blodsbandet blir större o gror Ja vi bygger en bro, yes vi bygger en bro Från syster till bror, oavsett var vi bor" Den där texten från en låt som wille hade lagt upp på Facebook,De gjorde min dag! Gu va min familj betyder mycket för mig, Dem som inte har den där starka familjebandet mellan sin familj,Tycker ja är ofattbart,För de finns inte i min värld att man inte står sina syskon,Mamma,Pappa nära!

Kommentarer

 • 20 dec 2012 09:31
  Förstår att texten gjorde din dag. Familjen betyder verkligen mycket, och visste är det tråkigt att alla inte ha den närheten till sin familj av olika orsaker. Jag hade själv en lillebror som var min bästa vän, han betydde allt för mig, och trots hans unga ålder så var han förmodligen den klokaste jag kände.
 • 20 dec 2012 12:34
  Usch kan inte förstå hur de känns att mista sin livs bästa vän! Hoppas att ni kommer kunna bygga upp relationen mellan dig och din syster. De är från en låt som heter "Broder del 2 - Labyrint som har gjort den med en del andra artister" finns på spotify, låten är sisådär men texten är fin :)!
 • 20 dec 2012 13:21
  Hoppas att allting löser sig så småning om för dig! Så lite så, gör de texten är fin :-)
 • 20 dec 2012 11:38
  Ja mycket vacker, är det från en låt din bror skrivet eller från någon känd sång. Ja precis, jag har en syster som jag inte har någon kontakt med just nu, men jag kommer förmodligen aldrig ge upp hoppet att vi en dag kan återuppbygga bron mellan oss som just nu är raserad. Ja saknaden efter honom är total. Ja det har alltid varit min värsta mardröm med, hade aldrig kunnat ana att jag skulle behöva leva resten av mitt liv mitt i den. tack för kramen.
 • 20 dec 2012 11:27
  Ja visst var texten fin! Håller med dig dem betyder så mycket, för oasätt hur mycket man bråkar och har sig med dem,så vet man iafl att de är alltid dem som bryr sig och finns för en när man har de svårt. Fint att han var din bästa vän! ja har läst din blogg lite grann till och från ,och de du går igenom är min värsta mardröm! Peppkram till dig.
 • 20 dec 2012 12:45
  Det är en enorm tomhet, som jag ännu inte vet hur jag på något sätt ska kunna fylla. Mycket av känslorna blir liksom lite kortslutningskänsla i skallen, när min man dog så var Linus mitt största stöd och genom åren som gått sen det hände så har jag alltid främst sökt tröst av Linus vad det än gällde, så nu blir det lite knas i hjärnan på mig när personen jag brukar söka tröst hos är anledningen att jag vill ha tröst. Jag hoppas och tror att jag och syrran med tiden kan ta oss igenom det, bara tiden kan förmodligen utvisa om hon nånsin kan komma förbi det som gjort att vi idag inte har någon bra relation, jag kan inte få det förgågna ogjort så jag kan inte mer än vänta och hoppas. Tack för låten, måste ju helt klart kolla upp den.

Logga in för att skriva en kommentar.