icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107999
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
9 december 2012 20:35

Min helg har vart mysig!

[KURSIV][FET]I fredags[/FET] så mötte jag upp min kusin Emma och drog iväg till Farsta Centrum för en Fönstershopping runda och satte oss på ett fik och åt även en sallad som var så jäkla fräsch och väldigt god!Snackade en del strunt och hade allmänt trevligt,Sen åkte vi vidare hem till mig, eftersom hennes bussar till Hallstavik inte gick,och pratade en del hemma och gick o la oss rätt så sent på kvällskvisten. [FET]Lördag[/FET] så hade jag tur att få skjuts från Stan till Hallsta,Utav min kära fina Faster och hennes karl som är Emmas mamma och pappa! Skönt att slippa sitta på en kall buss enda till Hallsta,vilket är tre timmar från Stockholm. Så jag gick upp Till brorsan och Hanna på kvällskvisten och så dök även Nettan upp :) och vi satt i köket coh pratade så som bara vi två kan göra, om allt och ingenting men endå ha väldigt trevligt i varnadras sällskap! hon var kvar till närmare tolv på kvällen innan hon drog iväg till Norrtälje! [FET]Idag :[/FET] så har jag hunnit med en del gick med Sören(Brorsans Fransk bulldog) till Mormor och satt där och umgicks med henne.och passade även på att träffa Mamma och hennes pojkvän,och min älskade hund Tilda! Som dem har nu och hoppas att dem kommer ha henne i fortsättningen också,hon och Lacky går så bra överens och Tilda trivs där som fisken i Vattnet,Mamma som går på långpromenader tillsammans med Mammas karl och deras pudel flera gånger i veckan,så det passar Tilda utmärkt! Och just nu sitter ja hos Mormor igen,Jag och sören ska stanna här över natten,För Hanna kommer hem först i morgon,och brorsan han jobbar han med så de blir kvälls mys här! [/KURSIV] [KURSIV] Saknar dig Richard,Men vi syns imorgon.. Älskar dig[/KURSIV] Välkommen in och titta på min blogg. htpp://Itsjustonelikeme.blogg.se

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.