icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107998
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
13 december 2012 13:33

Livet är som en berg och dalbana!

Goddag!! Började morgonen med en rejäl sovmorgon,låg kvar i sängen tills klockan var 09! Sen så gick ja upp och gjorde i ordning frukost,de fick bli Makrill i tomatsås,Tycker de är riktigt gott faktiskt speciellt på knäckebröd! Men de fick bara bli makrill var inte ett dugg hungrig, sen blev de två timmar nere i tvätt stugan,Tycker de är lite jobbigt när de hinner bli en full tvättkorg innan man tar sig ner till tvättstugan! men idag blev de bara tre maskiner och tre plagg i 30 grader.Så nu är de upphängt här hemma och luktar rent och fräsch i hela lägenheten. [KURSIV] Har haft Alwa här under natten,en bekants hund som jag brukar skriva om i mina inlägg. så ska strax ta mig ut på en rejäl promenad,perfekt väder ute för en promenad,inte allt för kallt och inge blås osv! så de ska bli skönt att få frisk luft.[/KURSIV] [KURSIV][FET]Kosten går bra,håller mig till de ja kör på och de går förvånas värt bra[/FET][/KURSIV],lite stolt får man vara , och ja håller mig till mitt vatten,Ett undan tag med glögg som ja har druckit dem två senaste fredagarna ,för ja tycker de är för jävla gott, men då räcker de med ett,två små glas sen är jag nöjd.tycker eftersmaken på glöggen är så god,lite kryddigt och smakar mumma! De bästa utav allt sen ja har uteslutit "snacks (godis,chips.och skit)och onyttigt skräp mat så har faktist mitt socker sug försvunnit helt och hållet, de trodde ja inte att de skulle göra men de går utmärkt bra på den delen. Richard är i skolan och gör prov, hoppas att de går bra på provet för honom fast De brukar de göra,Härligt att nån av oss är lätt lärda iafl så att man kan fråga honom sen till prov osv om ja kommer in på kursen .Haha för inte är det jag som är lätt lärd iafl ^^. Men gu så han har kämpat och vart duktig att klarat av att läsa upp "gymnasiet"på comvux! De tycker ja är bra jobbat när man precis har fyllt 30 och nu har han bara en termin kvar sen blir de högskola för hans del! Stolt flickvän! Har dessvärre känns jäkla mycket ångest dem senaste dagarna, Avskyr såddana dagar,Men livet är som sagt som en berg och dalbana! Hoppas att ni får en bra dag! http://itsjustonelikeme.blogg.se [LANK]http://itsjustonelikeme.blogg.se[/LANK] Välkommen att titta in i min blogg :P :)[KURSIV][/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.