icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 108002
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
25 december 2012 07:44

Låt aldrig någon stoppa dig från att utföra dina drömmar..

[KURSIV]Vår Julafton var väldigt lugnt för engångskull! Kändes lite annorlunda, men samtidigt så var de riktigt skönt att bara vara hemma tillsammans med den som står mig närmast hjärtat Min fina älskade Richard! Richard han tog sig en rejäl sovmorgon,och ja var uppe tidigt, Vill att mycket skulle vara klart när han hade vaknat,Tog tag i städning,disken och mycket och allt vad de innebär med städning Så han bara kunde gå upp att äta frukost och inte stressa över huvudtaget,De var ju trots allt Julafton och sen gick ja och handlade lite smått och gott som ja tyckte saknades vid ett Julbord och vad Richard också ville ha, så de kom som en suprise för honom när han tittade in i kylskåpet!! Så han bara kunde gå upp att äta frukost och inte stressa över huvudtaget,De var ju trots allt Julafton!![/KURSIV] Jag och Richard fick en sådan fin Julklapp utav min Pappa härom dagen,Och fy sjutton va han är underbar min fina omtänksamma älskade Pappa! Tusen tack säger både ja och Richard!! Richard och jag hoppade över Julklappar till varandra,De är mycket roligare att ge nånting till varandra när man vet att den andra behöver något eller att spendera en dag med varandra på en fin resturang eller hitta på något helt annat som att göra nånting tillsammans,Bara han och jag! Sen den största ångesten har släppt så de känns de faktist väldigt underligt,Men samtidigt så känns de som att man verkligen kan blicka frammåt,vilket ja ser fram emot att göra ,de finns bara ett ord för de, [KURSIV][UNDERSTRUKEN]ÄNTLIGEN[/UNDERSTRUKEN][/KURSIV] nu är de min tur att må bra på riktigt,nu kan ja se allting med andra ögon! [KURSIV][FET]Den som har bärt på ångest en längre tid förstår nog vad jag menar...[/FET][/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.