icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107996
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
3 december 2012 19:43

Har fixat och gjort en tzatsiki och morotstavar till kvällmål

[KURSIV]som jag ska ta och ta o äta ikväll endast för att ja förtjänar de,Hellre de än chips och skit,[/KURSIV] Att kolla och titta tillbaka på gamla bilder på en själv,gör att man blir ännu mer peppad,på att fotsätta på samma sätt som ja har gjort dem senaste 3 veckorna.Måste bara sätta in lite mer motion och lite små hemma övningar snart,MEN en sak i taget,och kosten har gått helt okej HA en skön kväll! Titta in på min blogg om ni känner för de, [KURSIV]http://itsjustonelikeme.blogg.se[/KURSIV] [LANK]http://itsjustonelikeme.blogg.se[/LANK]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.