icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107989
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
3 december 2012 08:33

Det känns som att de mesta flyter på nu,Skönt!

[KURSIV]Godmorgon Jag är uppe med tuppen som vanligt,Gick dock och la mig rätt så sent igår,det händer sällan. men de är lite mysigt att krypa ner i en varm säng samtidigt som Richard går och lägger sig, För ovanlighetens skull så har han äntligen försökt vänt på dygnet.[/KURSIV] [FET] [KURSIV] Vilken underbar helg jag har haft,Full fart som vanligt och ett [KURSIV]jätte bra avslut på söndagen,[/KURSIV][/FET] Den kunde inte bli så mycket bättre :-) . Sitter här just nu och lyssnar på Spotify på högsta volym,nej nu överdrev ja men lagom volym så de inte stör Richards skönhet sömn ^^. Försöker fundera ut vad ja ska äta till Frukost,antingen så blir de havregryns gröt eller så blir de knäckebröd.det är ungefär de ja äter på morgonen,Knäckebröd istället för mjukt vitt bröd^^: och de känns utmärkt,Fast de var svårt att säga "Farväl" till rost bröd^^. Det är något ja annars kan tycka är riktigt gott annars. Sen efter frukosten tänkte ja ta mig en liten promenad för jag tänkte gå till tågstationen för att hämta tidningen Metro.Annars idag är de inga större planer,Kanske att ja fixar albumet som jag skrev om igår, De blev aldrig av igår för ja åkte mot Stor staden istället för att Träffa Anett och köpte en Citron Loka och satte oss på ett fik och sen gick vi vidare och åt ute (tog en nyttigare rätt än vad ja annars brukar göra när ja är ute och äter), Fan ja avskyr dagarna före Rödluvan,inte att ja är sugen på något sött men man känner sig lite extra plufsig och svullen typ.Och sen avskyr ja själva montan också för den delen ,Det ser ut att vara riktigt kallt ute så de blir att ta på sig mycket kläder innan jag går ut för att hämta Tidningen ^^! Hoppas att ni får en bra dag[/KURSIV] välkommen att titta in i min blogg, Itsjustonelikeme.blogg.se [LANK]http://itsjustonelikeme.blogg.se[/LANK]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.