icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 108007
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
17 december 2012 23:01

Att en låt kan väcka så många känslor inom mig!

Idag känns de som en bättre dag än va de har gjort i helgen, Har kollat runt på nätet och läst dem träningsböckerna som har stått i bokhyllan och samlat på sig damm,såhar nu kommit fram till vilken slags träning jag vill fokusera på,först och främst styrketräning står först på listan, Sen som ja skrev tidigare så känns Yoga väldigt skönt,och de ska vara avslappnade på samma gång,vilken kan vara skönt om man ska komma på bättre tankar dem dagarna man känner sig nere osv,så tror ja de kan få en på mycket bättre tankar, och sen satt ja och läste lite om pilates, de lät inte helt fel de också, vilka av er har testat på någon av dessa? kan ni ge fördelar och nackdelar och berätta hur de var? Styrketräning ger ju bäst resuletat de tvivlar ja inte en secund på men tänkte på pilates och yogan.. Hörde på en låt här på kvällskvisten och den var så så bra och att en låt kan väcka så många känslor inom mig!.. Att en låt tilltalar mig så mycket,och gör en så påmind om hur viktigt de är att ha närstående som står en nära,och att man ska ta vara på dem! Min familj,min finaaste underbaraste älskade pojkvän Richard och mina vänner som jag vet vart jag har dem, och vart dem har mig, Ni som står mig så nära, och framför allt dem närmaste kusiner,Fastrar osv som vet vilka ni är. Behöver inte nämna några namn för ni vet vilka ni är!... [UNDERSTRUKEN][FET]Det tre små enkla ord som behövs berätta till sina nära och kära oftare än vad man gör,[/FET][/UNDERSTRUKEN] som man tyvärr säger allt för sällan,Gu va [KURSIV][KURSIV][UNDERSTRUKEN]jag älskar er[/UNDERSTRUKEN][/KURSIV][/KURSIV] allihopa utan att ta i från tårna! [FET][/FET]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.