icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 107995
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
22 december 2012 11:34

ÄNTLIGEN! kan ja blicka frammåt! Dem gjorde min dag,TACK

Surt,Jag kom inte in på komvux vilket jag så gärna hade velat göra,men slut deppat om de och nu kan ja inget annat än att börja blicka frammåt,och vara aktiv i arbesökanadet och börja aktivera mig genom styre kträning och yoga och de bästa utav allt är att jag ser frammemot de! Nu kan ja inget annat än att berätta att min största del av ångesten jag har burit på under största delen av året, har lossnat, de känns som att en stor kloss har lossnat från bröstet och kan äntligen börja må bra som man bara kan , och se vissa saker i ett helt annat perspektiv, och ger man sig fan på att man ska klara av vissa saker så ger man sig inte i första taget. TROTS att ja inte kom in på utbildningen,men de är inte där ångesten har legat och grott. Första gången på på den här månaden kan ja se framemot den här julen,de här nyåret trots tajt budget som jag och Richard har just nu,men de kommer bli bättre, och de är de ja är på väg att sträva efter! Tack Linda och Hella, att ni "räddade min dag igår" när ja behövde er som mest, så kom ni där som räddaren i nöden ;-) När ja är som på botten och har haft svårt att ta mig upp i gen, de är då ni kommer och ställer upp när ja har behöver er som mest, och när ja som minst har anat de!! Fan det är så viktigt att ha sina nära och kära, runt om kring sig, och att uppskatta dem och visa att dem betyder mycket för en !! De behöver inte vara att smöra eller sånt bullshiet, bara ett sms, kan göra ens dag eller bara de att dem lyssnar på de man har att säga utan att döma en,de ger mycket att bara veta att dem finns där för en när man behöver dem och att man kan räkna med dem, Välkommen att titta in på min blogg :) [LANK]http://itsjustonelikeme.blogg.se[/LANK] itsjustonelikeme.blogg.se

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.