icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 108006
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
31 december 2012 08:42

2013 är mer än välkommet!

[FET][KURSIV]Det här året som nu snart har passerat har vart bra,vid flera tillfällen :-)[/KURSIV][/FET] [KURSIV]men får inte heller glömma bort att de har känts kaos inom mig vid flera tillfällen,men de positiva övervägar absolut de kan understryka! Plockar ut vissa speciella dagar som jag kommer minnas väldigt länge,och vissa kommer jag alltid att komma ihåg[/KURSIV]: [UNDERSTRUKEN] Speciellt den dagen i Februari då ja fick reda på att Jocke min fina bror och Natta [/UNDERSTRUKEN]väntade barn,den dagen den lyckan, jag fick reda på att jag skulle bli Faster,och jag köpte en hel del till dem,vilket ja kallade att de var ett start paket till den lill*a,vid deras ultraljud så fick dem aldrig reda på vad dem väntade, under nio månaders väntan så väntade man med spänning till november då dem fick en helt perfekt underbar liten flicka som nu blir två månader och fick namnet Ninja Wilda,De som är lite roligt är att ja tipsade om både namnen <3,och de bästa utav allt är att jag är en väldigt stolt faster och kommer även få bli deras dotters gudmor,ska bli så mysigt den dagen när hon döpts,om ja får och om jag vågar ska ja läsa ett litet "tal"till den här underbara bebisen! [UNDERSTRUKEN]Linda Gustafsson och Alex lilla underbara dotter Leah hade sitt dop i Mars[/UNDERSTRUKEN] ,Både Jag och Richard medverkade på hennes dop :-),och lill tösen fyllde 1 år i Juli vilken jag inte kunna medverka på hennes första kalas,men jag hoppas att Linda tog de bra! [UNDERSTRUKEN] Jag och Richard hade vår dag den 6/6 då vi firade vår 3års dag![/UNDERSTRUKEN] Helt otroligt att vi redan har vart tillsammans i 3 & ½ år i skrivande stund! Och den här mannen älskar jag så att de gör ont ibland,Vissa dagar är absolut inte en dans på rosor men fy sjutton han betyder enormt mycket för mig och tycker om honom precis för den han är! [UNDERSTRUKEN]Jag och Richard Firade midsommar med Nina,Winda ,hennes pojkvän Johhny,Christin en vän till Nina, och med Micke Richards bror[/UNDERSTRUKEN]!och hade ett jätte mysigt dygn ute i Herräng "skärgård", vi grillade och åt god mat ,tre av dessa underbara människor jag firade midsommar med skulle ta ett dopp i havet,och vi hade musik med oss, god dricka till hands och såg när solnedgången gick ner och tillbringade natten/morgonen så låg vi sovande i ett tält, de var väl de endaste som var negativt under hela midsommar och att de regnade dagen efter,men ingen har ju dött av lite regn så de var inte så mycket att klaga på egentligen! Richard som var lite off att vi skulle fira midsommar ute i herräng från början, han var nog den som njöt mest av dem alla! ett citat av Richard den kvällen var ;"Jag njuter som ett djur"! [UNDERSTRUKEN]Emma och jag fick en väldigt bra kontakt under 2012[/UNDERSTRUKEN],vilket vi redan hade innan också egentligen men inte att vi har träffats så här mycket som vi har gjort under de här året :-). Ja fick följa med henne några gånger till Danderyd för att kontrollera att hennes lilla tös mådde bra under graviditeten,och ställde upp som ett stöd till henne, och sen i Juli föddes hennes lilla Fina Tyra! och vi har fortsatt att ha haft en väldigt fin kontakt,Tycker jag iafl! [UNDERSTRUKEN]När jag och Mamma åkte till Brorsan och Natta och tillbringade 3 helt underbara dagar där dem bodde i sommar, [/UNDERSTRUKEN] [UNDERSTRUKEN]Jag och Richard och våra finaste hårbollar flyttade ca 400 m bort från vår gamla etta och flyttade in till en stor och rymlig tvåa[/UNDERSTRUKEN], vi fick mycket bär hjälp utav Richard´s fina vänner som ställde upp, och trivdes redan från första veckan i den nya lägenheten,Redan på tredje dagen i nya lägenheten så var alla kartonger upplockade och allt stod på sin plats,vi plockade upp sakerna från kartongerna som dårar, [UNDERSTRUKEN]Becka en väldigt fin vän till mig,som jag har lärt känna under år 2011 och fick en bra kontakt under 2012[/UNDERSTRUKEN] som bodde i en stor del av veckorna i Jordbro,hos sin pojkvän Thomas,flyttade upp till UMEÅ efter sin student för att hon skulle påbörja en utbildning,De var riktigt tråkigt att hon flyttade härifrån,men samtidigt önskade jag henne all Lycka till!bara för att hon bor flera timmar härifrån så betyder de inte att vänskapen upphör, [UNDERSTRUKEN]Richard fyllde jämt alltså 30 år[/UNDERSTRUKEN! Så hans 30års dag firade med fullt av folk i lägenheten, Utav mina närstående så fick han en bra present vilket var att han fick testa på Fly board,vilket var uppskattande och utav hans killgäng fick han att han ska få testa på att hoppa FALLSKÄRM :-) och utav mig fick hand matberedare,vilket har han använt väldigt lite ;-P [UNDERSTRUKEN]Jag och min kusin Emma var på en konsert på Grönan vilket var att vi Tittade på Takida,[/UNDERSTRUKEN] de roliga med de är att vi har sätt dem tillsammans,redan en gång tidigare men de var året 2007! [UNDERSTRUKEN]Fina Texas har bott här hos oss i över ett år sen i oktober[/UNDERSTRUKEN],och han gör sådana framsteg så de känns bra i matte hjärtat,från att vart ganska så skygg så har han blivit stabil i sig själv och älskar att få uppmärksamhet och de bästa utav allt är att han och Loke stortrivs tillsammans,röjer här hemma för fullt och har katt race flera gånger i veckorna. [UNDERSTRUKEN]Nina väntar barn och ska få i April[/UNDERSTRUKEN],dem goda nyheterna gjorde mig glad,Fina Kusinen ska bli Mamma! [UNDERSTRUKEN]Tilda fick äntligen ett stadigt hem![/UNDERSTRUKEN] Där hon kommer få att stanna,och där hon bor nu är de allra bästa för henne,enligt mig själv,vilket är hemma hos Mamma! [UNDERSTRUKEN] Började med att käka hälsosammare, och slutade med mycket onyttigt och de går fortfarande bra,[/UNDERSTRUKEN] mitt mål med viktnedgången är att ja ska bli hälso sammmare och få en sundare kost i min vardag,Ja kommer bli piggare och må mycket bättre på inom bord och utåt, [UNDERSTRUKEN]Jag sökte utbildning en vård och omsorg utbildning [/UNDERSTRUKEN]i hopp om att jag skulle komma in och börja studera,vilket ja var stensäker på att ja ville,nu äntligen skulle ja bli någonting tänkte jag tills den dagen ja fick avslag,de kändes tungt men nu är de bara att blicka framåt inför de nya året! [UNDERSTRUKEN]Alla stunder då Ja har umgåtts med min Nära Vänner och kära[/UNDERSTRUKEN],är alltid guld värda, de vet ni och om ni känner er träffade,så har ni helt rätt för de är er ja menar! [UNDERSTRUKEN] och all kärlek och mysiga stunder som jag har haft med Richard[/UNDERSTRUKEN],Mysiga stunder ute,som när vi har vart på Restaurang,vart på bio,våra utekvällar och allt de där som man gör i ett förhållande! och sist och inte minst så vill jag tala om för dig All Min kärlek till dig är enormt stor! [UNDERSTRUKEN] Och jag avslutar dessa bästa ögonblicken från 2012 som jag har vart väldigt tacksam för,men som ja har uppskattat många gånger:[/UNDERSTRUKEN] de är för Hellas alla goda råd,som hon gav mig under de här året,och som hon alltid har gjort,där är de en som verkligen tror på mig och vill mig så mycket väl! Hon är en väldigt vettig och omtänksam människa som vill alla väl, Hon är mer en närstående vän till mig än Pappas före detta. [KURSIV]Sist och inte minst all den jäkla ÅNGEST som har vart men som mer eller mindre börjar sakta men säkert försvinna och dessa Misstag som jag alltid kommer få bära med mig,är väl de jag vill kunna radera under de här året,men de går inget att göra åt,gjort är gjort![/KURSIV] [UNDERSTRUKEN]Men nu är de snart ett nytt år så nu ska jag blicka framåt och göra de bästa utav vissa situationer och se till att saker och ting blir gjort och att de blir MITT år!![/UNDERSTRUKEN] [KURSIV][UNDERSTRUKEN][FET]Så Hej då 2012 och 2013 är mer än välkommet!![/FET][/UNDERSTRUKEN][/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.