icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

VICss blogg

109 kg 69 kg 537
Singel kvinna på 28 år som behöver ta tag i sina vanor för hälsa och motion.
Skulle älska att hitta DET jag brinner för och vill fylla ut min fritid med.

Följ gärna med på min resa och skriv en rad ifall ni vill ha någon att snacka med under er resa så kan vi ju peppa varandra.

Stor kram,
VICs
27 oktober 2020 00:58
2

SUMMERING & TANKAR - V.43

Hallå alla där ute!

Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det okej. Allt är som det brukar känner jag.
Jag tänkte att jag ska börja med att varje vecka summera lite om veckan som gått.


V.43

Känner att veckan kunde varit mycket bättre. Jag har fortfarande inte kommit igång med mina regelbunda promenader igen och inte heller någon träning. Det som varit regel bundet är en tipspromenad som är varje söndag med det är också dessvärre det enda.
Även maten behöver jag bli bättre på att planera och göra matlådor så att det inte blir dem där spontana köpen efter hämtmat.

Bra: Tipspromenaden.
Dåligt: Maten, samt övrig träning.

Tänka på till kommande vecka: Att jag mår så bra av att komma ut på mina promenader. Att även om jag inte går långt eller omjag går en eller flera gånger under en dag, så är det fortfarande härligt med en frisk promenad.

Dela gärna med er av något från hur er vecka har varit.

Stor kram,
VICs

Gillar

Kommentarer

  • 27 okt 2020 08:16
    gittan52

    Jag tar bara en dag i taget just nu och bloggar varje eftmiddag smiley

  • 27 okt 2020 10:54
    klaraelv

    Förra veckan var bra på träningsfronten. Gick sex av sju dagar till gymmet, fredagen blev en ledig dag. Maten är ganska ok, äter lite mer kolh. än jag tillåtit mig till förra gången jag gick ner i vikt. Det innebär att just nu får jag inte till någon viktminskning, snarare en ökning, men det ger mig ingen panik, men jag tycker det är lite tråkigt och sorgligt att det inte är mätbart på vågen mina ansträngningar. För mig är träningen viktigare än maten i det långa loppet, och man behöver lite energi om man ska träna. Jag är övertygad om att vikten kommer gå ner, bara jag inte ger upp.

Logga in för att skriva en kommentar.