icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

VICss blogg

111,5 kg 66 kg 1366
Kvinna på 28 år som behöver ta tag i sina vanor för hälsa och motion.
Skulle älska att hitta DET jag brinner för och vill fylla ut min fritid med.

Följ gärna med på min resa och skriv en rad ifall ni vill ha någon att snacka med under er resa så kan vi ju peppa varandra.

Stor kram,
VICs
28 december 2020 13:43
4

BLICKA FRAMÅT

Nu kommer jag med en uppdatering. Inget gick den vägen jag ville att det skulle gå i år. Jo faktiskt en grej, kom in på utbildningen jag så länge velat. Känns så otroligt roligt men har dessvärre blivit för lat även där. Inget känns kul och jag ”orkar” inte göra något och då blir ingenting gjort istället. Så typiskt mig..

Men nu ska det bli ändring på allt känner jag. Lite i taget för att komma på banan igen. Jag som gillar listor och struktur (jag vet konstigt när allt ändå rasar, haha) har gjort lite olika listor för olika kategorier för att veta vad som tillhör vad och vad jag behöver göra för att nå mina mål. Några exempel på kategorier:
- Hälsa och motion
- Utbildning
- Hemmet

Här kommer ni mest få följa min resa inom hälsa och motion. Kanske även slänger in lite om min utbildning men detta är framförallt en sida om hälsan.
Jag har ett mål då jag måste förnya mitt körkort, omkring mitten av april och det hade varit otroligt kul om jag har gått ner ett visst antal kilon och kommit en bra bit på min resa tills dess.

Just nu är vikten så mycket den någonsin varit. Försöka ta tag i min motion och träning där jag skulle vilja gå promenader, löpning, gymma, yoga och kanske även ta tag i att börja vandra. Samt ta tag i kosten som jag har största problemen med. Får ta det lite i taget men känns bra att man har en liten plan på vad som behövs göras.

Ser fram emot detta och ska fortsätta att planera på mina listor. Dela gärna med er av era planer framöver så vi alla kan inspireras av varandra. Tillsammans ska vi nå våra mål.


Stor kram,
Vics

Kommentarer

 • 28 dec 2020 22:23

  Lycka till, pepp, pepp! 

 • 28 dec 2020 23:19
  lenhal

  Lycka till! Kul att se att fler än jag som gör listor, i teorin ser det alltid bra ut men inte alltid i praktiken. 🌺

 • 29 dec 2020 11:42
  Jessand

  Är också en "listmänniska"...älskar listor och planerlaugh Lycka till

  Senast uppdaterad 29 dec 2020 11:42

 • 1 jan 2021 02:16

  Men tack allihopa! smiley
  Härligt att höra att det finns fler som gillar sina listor yes

Logga in för att skriva en kommentar.