icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 februari 2018 13:03
6

Oro från andra.

I julas hade min vikt börjat skena iväg och jag såg på min pojkväns mamma att hon observerade min kropp när jag kom. Jag fick en klump i magen, de kändes hemskt att de hadehbörjat synas så tydligt. Ja fick en julklapp (en t-shirt) upprepade gånger fick jag höra "ja hoppas den passar" ja skämtade bort det genom att säga "annars töjer jag ut den inga problem"! Alla skrattade och så gickgv vidare till nästa person ochoja kunde andas ut. Jag åt minimalt den dagen eftersom ja skämdes så mycket. Vi ska troligen dit nu i påsk och dom har då inte sätt mig på länge. Det hade varit så himla skönt att ha gått ner 10 kilo sen dess. Så de kanske syns att ja har ansträngt mig. Ja hoppas ja lyckas med det. Det vore så himla skönt att bara kunna gå dit och äta som vanligt utan att skämmas och försöka dölja magen med en kudde i knä😣

Gillar

Kommentarer

 • 13 feb 2018 14:24
  Emmi11

  Det du gör ska du göra för din egen skull - inte för andras!

  Peppsmiley

 • 13 feb 2018 14:25

  Oj så jobbigt det måste ha varit sad. Ja man vill inte få pikar för sin kroppshydda, det gör ju inte saken bättre. Min mamma brukar säga- jag tror Lena har gått upp i vikt......som om det hjälper och peppar. 

  Kämpa på så ska det nog gå bra. Är alltid skönt kunna visa för andra att man lyckats, trots deras brist på uppmuntran. Skickar många pepp. Kram 

 • 13 feb 2018 15:16

  Säger som ovan gör endast för din skull, vet av egen erfarenhet att det funkar inte annars.

  Jag har börjat med att ge svar på tal, då blir de flesta alldeles röda i ansiktet.

  Pepp i massor heart

 • 13 feb 2018 16:03

  Tack för pepp :) jag gör det sjäkvklart för mig själv först och främst. 😊 skulle dock känna roligt om någon såg att ja hade gått ner också. Kram på er fina ni, jag uppskattar er! 

 • 13 feb 2018 16:12

  åh denna ångest och dessa pikar som kommer....

  känner igen det så väl.

  Massa av pepp och ork & vilja att förändra hur du äter och mår skickar jag till dig !

  Kommer högt och glädjefyllt gratulera dig till dina kommande  viktframgångar

  Senast uppdaterad 13 feb 2018 17:15

 • 13 feb 2018 16:29

  8veckor tack fina du❤️

Logga in för att skriva en kommentar.