icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
18 januari 2019 18:13

Ny dragsele och hemmaspa.

Åh vad skönt med fredag :) jag har hunnit jobba, inhandla en dragsele till min hund och haft lite hemmaspa. Jag har inte råd att gå på spa just nu, så ja har köpt hem lite hemmafix. Jag tycker ofta att de inte behövs speciellt mycket. Scrubba kroppen, raka benen, ansiktsmask, hårinpackning. Varm filt och te. Då känner jag mig riktigt avslappnad. Egentligen skulle jag gärna ha lite hemmaspa mitt i veckan, men ofta är ja för trött.  Jobbet, Hunden tar mycket tid då han behöver mycket aktivering , matlagning , disk, städ ,plocka. Men på helgen finns det verkligen tid och ork att ge sig själv lite egentid , det kan ja varmt rekomendera:) 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.