icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 January 2019 12:03
3

Långpromenad 1 gjord :)

Det är minus 22 grader ute, långpromenad ett med hunden är gjord :) vi pulsade i högsnö och höll oss varma ^^ min hund tycker det är fruktansvärt roligt med snö! Jag är tacksam för att jag har honom så ja faktist kommer ut. Om jag inte hade hund hade jag förmodligen stannat inne idag. Men jag ska inte sticka under stolen med att de är jobbigt vissa dagat också 😂 typ när det är svinkallt och blåsigt, eller geggigt och mörkt. Vad gör ni idag? Har ni också kallt?

Gillar

Kommentarer

  • 19 Jan 2019 12:42

    Idag är jag inne och värmer mig. Här är iofs inte mer än 8 minusgrader, men igår var jag ute och gick i över 2 timmar( uppdelat på tre promenader) varav en av dem var med liten, förvånansvärt alert hund trots kylan.

  • 20 Jan 2019 09:55

    Bra jobbat med långpromenaden trots kylan, lycka till i veckan! smiley

  • 20 Jan 2019 10:08

    Tack medlem 16 och johan 😊

Logga in för att skriva en kommentar.