icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 januari 2019 17:25
3

En egen fyra veckors utmaning 😁

Det Ă€r roligt med utmaningar, sĂ„ nu ska jag sĂ€tta upp ett mĂ„l som jag Ă€ndĂ„ tror Ă€r ganska rimligt. Idag provade jag en jacka frĂ„n vero moda i storlek L som satt bra / rymligt för tvĂ„ Ă„r sedan. Nu sitter den , ehm.. tajt! Men den gĂ„r att stĂ€nga igen utan att det kĂ€nns som att den ska spricka :) min utmaning blir att den ska kĂ€nnas lagom om fyra veckor. Jag rĂ€knar med att ja ska kunna gĂ„ ner ungefĂ€r 2-4 kg pĂ„ den tiden. Man brukar sĂ€ga att 5 kg Ă€r ungefĂ€r  en storlek och denna behöver jag typ en halv storlek ner för att den ska kunna kĂ€nnas bekvĂ€m. Nu kĂ€nns det peppigt med lite mer trĂ€ning för att öka chansen att kunma ha den nĂ„gon mĂ„nad innan den ska lĂ€ggas bort igen :) Önska mig lycka till😁 

Gillar

Kommentarer

 • 21 jan 2019 18:15

  KÀmpa pÄ :)

 • 21 jan 2019 19:35
  mosel

  Kul! Pepp, pepp! 

 • 22 jan 2019 11:57

  Pepp!! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.