icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 januari 2019 17:25
3

En egen fyra veckors utmaning 😁

Det är roligt med utmaningar, så nu ska jag sätta upp ett mål som jag ändå tror är ganska rimligt. Idag provade jag en jacka från vero moda i storlek L som satt bra / rymligt för två år sedan. Nu sitter den , ehm.. tajt! Men den går att stänga igen utan att det känns som att den ska spricka :) min utmaning blir att den ska kännas lagom om fyra veckor. Jag räknar med att ja ska kunna gå ner ungefär 2-4 kg på den tiden. Man brukar säga att 5 kg är ungefär  en storlek och denna behöver jag typ en halv storlek ner för att den ska kunna kännas bekväm. Nu känns det peppigt med lite mer träning för att öka chansen att kunma ha den någon månad innan den ska läggas bort igen :) Önska mig lycka till😁 

Gillar

Kommentarer

  • 21 jan 2019 18:15

    Kämpa på :)

  • 21 jan 2019 19:35

    Kul! Pepp, pepp! 

  • 22 jan 2019 11:57

    Pepp!! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.