icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 januari 2019 10:05
2

Att ta "före" Bilder.

Idag tog jag "före" bild. Altså ja förstår inte hur jag se så olika i spegeln och på bild. Mitt huvud borde ju verkligen ha fattat att jag är tjock men.. jag blir lika chockad ändå när ja ser bilden. Men ser jag ut sådär?? Jaja. Nu ska vikten neråt och de ska bli spännande att se hur kroppen förändrans :)

Kommentarer

  • 20 jan 2019 12:48

    Alla sätt att motivera sig och få insikt i vad som behöver göras är bra. Våg, måttband, foton är jättebra var och en på sitt sätt. Eller ihop!

  • 20 jan 2019 12:53

    Medel16: jo verkligen :) jag tror att man kanske gärna förnekar precis hur överviktig man är. Även om klädstorleken är stor så kan man ju alltid hitta på.scenarion " ja men detta  märket är liten i storleken " måste sluta med det. Jaja nu går det neråt och det är bra 😁

Logga in för att skriva en kommentar.