icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 January 2019 18:12
3

20 kilo ner på 25 veckor!

Fryser, dålig mage och trött men det går bra. Det enda är att det är lite tråkigt med ensidig kost 😂 men det är ju bara en period :)  ja som ni ser är det nytt år, och skyhöga mål. Jag ska nämligen gifta mig i sommar 😁 till dess hoppas jag att jag kan gå ner dehär envisa kilona jag lagt på mig. I sommar vill jag inte stå framför kameran och fundera över om jag ser tjock ut, utan jag vill endast fokusera på kärleken. Jag strävar mot minus 20 och det är inga omöjliga mål men det kommer krävas massor av jobb ! Powerwalks i massor, strikt kost och en envishet som heter duga. Jag tror att ägg kommer bli en ny huvudråvara i köket. Jag tänkte köra veganskt men i och med viktnedgången har ja valt att köra vegitariskt fast utesluta så mycket laktos som möjligt.  Nu kör vi 😁

Gillar

Kommentarer

 • 4 Jan 2019 23:05
  Bella50

  Du har tagit första steget...genom att bestämma dig...och dessutom ha ett underbart mål i sikte. Lycka till nu ✌️

 • 5 Jan 2019 10:59

  Lycka till och pepp! yessmiley

 • 5 Jan 2019 19:26
  gasten

  Pepp, pepp och lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.