icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
4 februari 2011 15:42
1

Träningsglädje, halsbränna och snöfall!

Hade ett fanatstiskt stavgångspass igår. Trots usla yttre betingelser med både regn, halka och låga moln gick det [KURSIV]så[/KURSIV] bra. Mådde bra, och var okaraktäristiskt glad under hela rundan på sju kilometer, en riktig positivitetskonsult som hejade på arbetskamraterna m. m. En annan sak att vara tillbaka på vagnen och MDB och att sköta dethär med maten är att halsbrännan helt har försvunnit. Jag lider i normala fall av svår halsbränna och jag borde naturligtvis ha sökt för det men så har inte blivit gjort. Jag går ingenstans utan en karta Pepcid Duo eller Rennie i fickan. men som sagt - den här veckan har jag inte ätit ett enda piller eller tablett. Paketet med Pepcid Duo som jag köpte i lördags är fortfarande oöppnat - fantastiskt! Fick för övrigt en del vardagsmotion idag. I samband med att jag hade att kontrollera en fastighet å yrkets vägnar fick jag pulsa i 40 cm djup snö nästan en kilometer fram och åter längs en oplogad skogsväg på Norbo finnmark. Detta i det tätaste snöfall jag upplevt på länge. På Borlängemål säger man att man blir "floschig" när man blir andfådd och svettig när man har lite ont om tid (verb; floscha),och jag blev verkligen floschig av den utflykten. Laddar nu upp för helgen, vi har en del stekkött från den kvarts kalv vi köpte i början på december, däribland filén så jag överväger att övveraska VH med riktig finmat imorgon - Biff Wellington. Sedan hoppas jag också att vädergudarna är på vår sida så vi kan göra en skidutflykt i Gyllbergen på söndag, med ostlimpmackor och het choklad med i matsäcken!

Kommentarer

  • 7 februari 2011 11:29
    Träningsglädje styrker vilken dag som helst. Betingelser som regn, snöpulsande eller blåst har ringa inverkan om det finns en genuinträningsglädje - tror jag. PEPP på dig. kram

Logga in för att skriva en kommentar.