icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
25 september 2011 16:21
1

Platåer och förändringar...

Man vet aldrig. För mig verkar förutsättningarna för viktminskning variera över tiden. Under sommaren gjorde jag ett försök med att minimera kolhydraterna till ett absolut minimun, jag höll ut under sex dagar där jag snittade under fem g/kolhydarter per dag (jag hade noll ett par dagar). Konstaterade att viktminskningen inte påverkades mer än annars utan var lika. Slutsatsen blev alltså att min viktminskning var lika oavsett om jag åt fem eller 40 g kolhydrat/dag. Nu i september hamnade jag på en platå, vikten låg still. Inget oroande, förklaringen kunde vara att jag varit lite för genrös med jordnötter och frukt och vitt vin. Utan nån egentlig eftertanke eller plan körde jag ett par nolldagar och vips - försvann ett kilo! Så alltså - nästa vecka kör jag Fakirvecka 2 kombinerat med intensifierad vasaloppsträning i form av gå/lunka/löp och klassisk stavgång (den man gör i uppförsbacke). Det skulle kännas fint att gå under 110 kg före Kanarieresan nästa månad.

Kommentarer

  • 25 september 2011 18:04
    Kämpa på! peppkram

Logga in för att skriva en kommentar.