icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
19 December 2010 08:52

Den leende krigaren vaknar...

Med halsont! Spänning i bihålorna, lite täppt. Neej! Jag vill inte bli sjuk - igen! Många i omgivningen är eller har varit förkylda så det var väl bara en tidsfråga. Till yttermera visso är jag en riktig karl när jag blir sjuk - jag viker ner mig som ett raserat korthus vid minsta tecken på feber. VH är precis tvärt om; en riktig trooper som går till jobbet i nästan alla lägen. Å andra sidan uppskattar ju fruns kunder att hon är på plats, mina "kunder" skulle nog helst se att man aldrig jobbade.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.