icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
10 december 2010 18:29
1

Den leende krigaren ligger lågt...

...med matdagbokandet - och motionen.

Jag vill påstå att jag inte kört i diket matmässigt. men jag har inte fört matdagboken men jag HAR förändrat mitt matbeteende - jag äter inte chips och pizza längre, jag slutar äta när jag är MÄTT, överäter alltså inte.

 Jag tror inte jag gått ner i vikt, möjligen lite grann, men jag är rätt säker på att jag inte gått upp - trots det passar jag att väga in i morgon, avvaktar en vecka. Gjorde senast i går ett nytt hål i bältet och skjortorna sitter lösare - härligt. MEN - det är jultid, jultallrikarna och festerna avlöser varandra.

Som rapporterat - Libanesiskt julbord förra helgen, imorgon klassiskt svenskt och högkvalitativt julbord med familjen på Haganäs. Nästa vecka - luciafirande och julfest på jobbet.

Jag lovar att skärpa mig! jag ska ta mig till gymmet eller ut i skidspåret, redan i morgon.

Takläggarna jobbar på, kylan och snöandet till trots. Idag var huvuddelen av taket takpanne-belagt, återstår nock, plåtarbeten och vindskivor men de kommer nog att bli klara enligt plan.

Ikväll är en av årets stora TV-kvällar; Nobelfesten. Jag och VH brukar sitta klistrade (utom TV4-året - förbannade amatörer) och kolla. Den andra riktigt stora TV-händelsen under året är Vasaloppet där vi också har en lite ritual. Men inför Nobelmiddagen  har jag, i skrivande stund,  fixat lax på spenatbädd med kokt potatis, dekanterat en flaska Gnarly Head Viogner och väntar nu på att Väna Hustrun ska komma hem så vi kan inleda ett  Fredagsmys med stort F!

Kommentarer

  • 10 december 2010 18:37
    Låter bra, trevlig helg!

Logga in för att skriva en kommentar.