icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
7 December 2010 22:45
1

Den leende krigaren återhämtar efter en lång dag...

Usch en sådan dag! Otack är världens lön! Haft jobbet i huvudet hela kvällen - helt värdelöst, jag får ju inte lön för att sitta hemma och älta jobbproblem med mig själv. Dessutom går mitt sura humör ut över  VH, helt utan hennes förskyllan.

Var i Stockholm i helgen för att umgås med kompisarna,  julshopping och julbord,. Vi åt Meze på det libansesiska julbordet så till den milda grad att jag inte blev hungrig förräns på kvällen dagen efter. Jag gillar inte sådan där överkonsumtion egentligen. Vidare skulle magdans ingå som underhållning. och magdans blev det också- även om den synerligen attraktiva unga kvinna som upptädde sannolikt bara hade grundkurs i magdans så var det ända högst njutbart.

VH lekte Bingo R och tog bilden jag inte kan undanhålla er.

Kommentarer

  • 7 Dec 2010 23:00
    lät ju trevligt. å jag säger också nej-tack till överkonsumtion. Ha en trevlig onsdag! kram

Logga in för att skriva en kommentar.