icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Efter att ha hibernerat och prioriterat fel saker i flera år -

Den leende krigaren har vaknat!
1 februari 2011 19:54

Den leende krigaren är snopen...

Tisdagar och torsdagar innebär schemalagd friskvård på jobbet; klockan 07:30, promenad/stavgång, vi är ett gäng som ger oss ut oavsett väder. Vinterslingan är 4,5 km och avverkas på runt 45 minuter. Då jag är något av en kalenderbitare och en av anledningarna att jag köpte en ny, handhållen, GPS här vid jul var just för att kunna hålla koll på träningen, promenader och skidåkning. Det finns flera tjänster på nätet där man kan logga sina GPS-data och få fram sträcka, tid, mellantider, fart m. m. Nåja, min nya, fina, GPS med kartor kostade flera tusen kronor. Döm om min förvåning när det finns en gratisapp till tjänstemobilen som gör e x a k t samma sak - rent av lättare då man kan ladda upp GPS-datan direkt från telefonen. Även om dyrGPS:en kan göra en del andra saker och jag behöver den i skog och fjäll känner jag mig lite snopen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.