icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Titas blogg

LCLC 89 kg 69 kg 236595
Uppdaterat hjärnan och målvikten!!
5 december 2016 22:01
5

Tillbaka till vardagen..

...igen efter 11 dagar helledig från allt vad sociala medier heter. Jag har helt koncentrerat mig på dotterns familj. Har också tänkt bort bra mat, registrering och viktkontroll vilket inte varit så klokt. Däremot har jag motionerat varje dag och i snitt har jag promenerat drygt 6 km om dagen sen 24/11 till igår. 

Idag har vi suttit i bilen, packat upp och plockat undan så det blev ingen prommis och jag skulle inte ha orkat heller. 

Min hälsena blir bättre och bättre och träningsvärken har också gett sig. Jag följer övningsprogrammet och har joggat kort och lätt bara för att testa hur det känns. Vågar inte springa än men det blir svårare och svårare att låta bli. 

I morgon blir det viktkontroll och det visar hur läget är just nu och vad jag måste göra för att nå mitt viktmål under året. Går det så går det annars så får jag lita till januari och det kommande årets nedskrivna mål. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 dec 2016 22:32
  Bella50

  Håller en yes

 • 5 dec 2016 23:24
  ulla165

  Trevligt att du är tillbaka här! Som LissaLo säger - vi går i mål - förr eller senare. Pepp!

 • 6 dec 2016 18:08

  Tusen tack och pepp på er också!!

 • 6 dec 2016 19:00
  gittan52

  Ledigt från sociala medier kan nog vara nyttigt emellannåt.

  Att koncentrera sig på barnens familj är också nyttigt, men kan ju föra med sig oönskad viktuppgäng surprise

  Men var sak har sin tid....

 • 6 dec 2016 19:21

  Ja det var skönt att vila och inte svårt alls😄Och viktuppgången var ett faktum😏

Logga in för att skriva en kommentar.