icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Titas blogg

LCLC 89 kg 69 kg 221927
Uppdaterat hjärnan och målvikten!!
14 januari 2020 20:08
6

Pang i bygget!

I dag blev motionen lite för häftig!

Vi gick ut på en skogspromenad med hunden som vanligt och bestämde och gå och kolla på ett hygge en bit upp i skogen. Som det är på såna ställen så var det inte det lättaste att ta sig fram, skräpigt, kvistar, stenar, is och vatten. Hunden, kopplad och i bältet runt min midja med 3 m löplina. Vi är sällan riktigt överens om riktningen.

Nåja det ledde iaf till att jag plötsligt låg i mossan igen. Jag föll bakåt och neråt, det slutade med att jag smällde bakhuvudet i en sån där otäck avsågad vass stubbe. Det blev omedelbart ett litet sår, blåmärke och en svullnad. Under eftermiddagen har jag haft känningar i huvudet men nu mot kvällen är det bättre. 

Vi fortsatte promenaden i ett annat område och avverkade nästan 10 000 steg. Vädret var häftigt med hård vind och 3 plusgrader. Väl hemma smakade lunchen underbart, tyvärr!

Det var 4:de dagen i följd som vi gick mellan 8-10 000 steg. 

Bara jag får ordning på maten nu också så kan jag börja se fram emot att stava runt Tjejmilen i augusti. Min träning har börjat på allvar!!

Gillar

Kommentarer

 • 14 jan 2020 20:12
  gittan52

  Men vilken otur! surprise
  Hoppas det inte blir några problem framöver med huvudet.

  Jag tar mig ut på min runda imorgon smiley

 • 14 jan 2020 20:50
  LissaLo

  Oj vilken otursfågel du blivit 😓Hoppas det räcker nu!

 • 14 jan 2020 21:20
  Bella50

  Ojoj...om du får bekymmer med stelhet inacken eller huvudvärk ska du söka hjälp.

   

 • 14 jan 2020 23:06
  ulla165

  😟Tur att det inte hände nåt ännu värre! Lyssna på Bella!

 • 15 jan 2020 08:10
  Bella50

  Bättre att söka en gång för mycket... säger jag.

 • 15 jan 2020 08:34

  Tusen tack snälla ni!

  Jag ringde faktiskt till akutens sjukvårdsupplysning och pratade med en sjuksköterska. Hon frågade ut mig och det slutade med att jag kunde vänta till idag och återkomma om det förändras till det värre.

  Jag har sovit lugnt i natt och det känns bättre men är uppmärksam på ev bortfalls symtom!

Logga in för att skriva en kommentar.