icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Titas blogg

LCLC 89 kg 69 kg 235367
Uppdaterat hjärnan och målvikten!!
29 december 2019 16:06
5

Målvikt

Nu var det riktigt längesedan jag var inne och skrev i bloggen. 

Det är ett antal år sedan jag gick med i MD och med hjälp av registrering och uppföljning gick jag ner ett antal kilon. Höll inte ut ända in i mål utan med ca 5 kilos övervikt slog jag mig till ro! Fortsatte att äta rätt och motionerade! Det har hållit i alla år med små förändringar upp el ner. 

Under sensommaren och hösten hände nåt med motivationen och motionen. Jag la på mig ytterligare 5 kg. Så enkelt det gick med fel kost och utebliven motion, inte svårt alls!!

I slutet av november fick jag nog av trånga kläder, att köpa större existerar inte! På grund av en krånglande höft gick det inte att återuppta motionen utan det fick bli maten! Det gav resultat men väldigt långsamt! Värre är oregelbundenheten, måndag till fredag ner 1 kg och efter helgen upp 1 kg🙄☹️ 

Ligger nu på ca 7 kg övervikt och ska äntligen, seriöst försöka ta mig i mål under de kommande 5 månaderna. Jag har en morot, äldsta barnbarnet i Stockholm, min tränings support, blir student 4 juni 2020. 

För att sätta lite press på mig, precis som GITTAN skriver, så kommer jag att skriva några rader i bloggen var tredje dag. Varje dag pallar jag inte.

Putta på mig så är ni snälla, jag kommer att behöva det!!

 

Gillar

Kommentarer

 • 29 dec 2019 16:55

  Det kommer att gå lättare med motivationen när alla storhelger är över och när ljuset kommer tillbaka. Du får visualisera hur du vill se ut när barnbarnet tar studenten för att få den rätta motivationen. Det gäller att hitta något starkare för hjärnan att tänka på än exempelvis chokladbiten.👍

 • 29 dec 2019 19:00
  gittan52

  Tråkigt med viktuppgången, men så roligt om du börjar blogga igen smiley

  Är höften så krånglande att den t.o.m. är svårt med promenader, eller ska vi utmana varandra till att ta oss runt Tjejmilen i september i lugn takt? Jag tappade sugen när jag insåg att jag inte kunde jogga längre, men nu har jag alltså 9 månader på mig att stärka kroppen så att jag håller för att promenader runt i alla fall.

  Hoppas du fixar till oregelbundenheten så att det blir 1 kg ner i veckan och bara 0,5 kg upp i helgen. Det kommer du långt på. yes

 • 29 dec 2019 23:27
  piaan55

  Jag är med o Puttar heart
  Jag behöver också lite draghjälp Tita smiley

 • 30 dec 2019 02:50
  ulla165

  Och lilla jag vill också gärna vara med! Lagt på 3-4 kilon under julhelgen. Oine-voine! Behöver verkligen lite putt-hjälp!

 • 31 dec 2019 11:46

  Härligt tjejer vi kör, jag puttar gärna på Er alla! Tillsammans är bättre än ensam!!👍

  Jaaaa GITTAN det skulle vara roligt att vi tog oss runt tillsammans!! 9 mån är bra det borde nog räcka för mig också😁

  Ska till rtg nu efter helgen och sen på uppföljning till min dr den 22/1 och hoppas då få ett positivt besked som gör att jag kan börja röra på mig lite mer regelbundet och vågar ta i lite.

  Du har rätt LUAL jag tror på ljuset det blir "liksom lättare". Chokladbiten är inte ett problem för mig men attans för all form av lösgodis och kaffebröd😤 Men du har rätt jag ska banne mig snarast köpa en figursydd klänning som just nu är för liten😂Och hänga den på garderobsdörren. Såna saker kan ge mig en spark i baken😀

  LissaLo, piaan55 och Ulla  vi puttar minst tre gånger i veckan framöver och berättar lite hur det går för oss så kanske vi också hjälper nån annan som tvekar och har det "tungt"

  Ha nu ett riktigt fint slut på det gamla året och så ser vi tillsammans fram mot ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!✨✨

Logga in för att skriva en kommentar.