icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Titas blogg

LCLC 89 kg 69 kg 235989
Uppdaterat hjärnan och målvikten!!
18 november 2016 12:30
6

Lugn och fin fredag

Efter gårdagens många aktiviteter får jag ta det lungt idag och göra ingenting eller bara det jag vill.

Det betyder att jag om en stund skall iväg för att hälsa på min väninna på långvården. Ingen upplyftande plats men hon har behov av den omvårdnaden än så länge, kanske för alltid, tragiskt nog. Jag skall ta med lite hemma varmrökt lax och lite fruktmos. Hon vägrar äta. Det känns som om hon har bestämt det😢 Hon säger inget men... Måste försöka få i henne nåt som inte smakar långvård. De har bra mat men i längden smakar den inte hemmagjord.

En promenad har vi avverkat i motionsspåret m hunden. Den gillar inte att gå där men den fick hålla tillgodo med det idag för det är riktigt vått i skogen. 

Det går sådär med maten fortfarande men jag känner att jag medvetet undviker vissa saker. Innehållet i målen är för kolhydratstinna än men allt onödigt har jag utelämnat. Jag hade behov av den här liberala övergången😇 till det hälsosamma. Dessutom är jag övertygad om att lusten att äta rätt har kommit med registreringen, bloggandet och den lite försiktiga motionen. Hälen blir helt klart bättre dag för dag men springa ...... nej inte före jul det kvarstår.

Hoppas att ni alla får ett fint veckoslut!

Gillar

Kommentarer

 • 18 nov 2016 14:22
  gittan52

  Var det kortisonsprutan som hjälpte så bra att du är på G igen?

  Snart vänder nog vågen nedåt, både för dig och mig, tror jag heart

  Så tråkigt med din väninna! Jag hoppas att hon vill smaka laxen om fruktmoset som du tar med dig.

  Trevlig helg!

 • 18 nov 2016 17:11
  ulla165

  Trevlig helg på er också!

 • 18 nov 2016 17:48

  Ja, GITTAN jag tror det än så länge. Cortisonet tog bort vävnadssvullnaden så inf. kan läka. Jag hoppas att cortison verkan håller i ett tag till så läkningen hinner med. 

  Ja vi skall se till att det vänder neråt!

  Min väninna var glad och lite piggare idag. Då jag frågade om hon vill ha lite rökt lax så svarade hon "ja om jag vill" det gick inte ned så många tuggor men hon tyckte att det var gott med salt mat. Fruktmoset åt hon upp. Det blev ett bra tillskott till hennes dåliga intag tidigare under dagen.

  Pepp på er!

 • 18 nov 2016 18:47
  Bella50

  Du är en sann vän. 👍

 • 18 nov 2016 18:57
  gittan52

  Även om hon inte åt så mycket av laxen verkar det som om njöt av den och det är ju värt mycket, både för henne och för dig.

 • 18 nov 2016 20:25

  yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.