icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Titas blogg

LCLC 89 kg 69 kg 236280
Uppdaterat hjärnan och målvikten!!
22 november 2016 19:38
7

Det går sådär

Jag försöker faktiskt starta varje morgon med vettig frukost och lite trevande motion på gåbandet. 

Efter min långa paus tycker jag det är så roligt att kunna röra på mig igen. Hälsenan är långtifrån bra men den värker inte längre.....men springa ....nej ..... jag fattar inte NÄR det kommer att gå. Jag har nuddat vid tanken....aldrig..... men jag vill inte tro det, inte än!

Nu följer jag till punkt och pricka direktiven jag fått av läkaren och jag märker att det ger mig träningsvärk i musklerna runt omkring benet och i foten medan hälsenan inte blir sjuk. Så jag börjar tro att det skall gå så småningom. Det är också ok att GÅ på bandet så länge som det inte gör ont i hälsenan. Allt som gör ont måste jag låta bli. Mitt tålamod prövas hårt.

Förra veckan promenerade jag varje dag med hunden och fick ihop 41,6 km och det har jag inte kunnat på 2 månader. Nu ser jag framåt!

Den här dagen har jag ägnat åt mitt 16 åriga barnbarn. Han har särskilda behov och idag hade han behov av farmors övervakning så vi har bakat och umgåtts. Vi fikade vid brasan och fuskade lite med förbjudna bakverk😊

Veckomatsedeln har jag följt lite sådär men helt fel har det inte blivit men lite för mycket kanske. Jag reggar så att jag kan se var felet ligger. Så småningom blir det nog bra. Jag känner mig inte oroad men jag vill inte att det skall gå upp för mycket och obevakat.😏

Nu till gåbandet och övningsrörelserna för hälen. Målet är 3 km på bandet. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 nov 2016 20:03
  gasten

  Bra jobbat Tita ! Nu har du kommit igång ordentligt. Idag har jag inte tränat alls, fick sådan träningsvärk efter gårdagens träning. Tanken är ju att jag ska till gymmet imorgon, och då kan jag inte ha någon hantelträning idag, man måste ha en vilodag innan man går på med vikter igen.

 • 22 nov 2016 20:22

  Tack gasten!

  Det känns roligt igen och vi utmanar ju varandra på ett bra sätt inte för hårt men det finns ett krav på oss, eller hur? Och då blir det gjort!!

  Pepp på dig och lycka till på gymmet i morgon!

 • 22 nov 2016 20:52
  Bella50

  Ni är kämpar båda två👏👏

 • 22 nov 2016 21:36
  paloma

  Det är jobbigt när man vill röra på sig och det gör ont, jag blir frustrerad av att behöva vara stilla. Över 4 mil med dålig hälsena är inte illa.

  Skönt att ditt barnbarn har dig som stödsmiley

 • 22 nov 2016 23:54
  gasten

  Pepp till dig med Tita !

 • 23 nov 2016 12:40
  våffla55

  yes

 • 23 nov 2016 18:16

  Tack, tack för alla pepp!

  Det är så skönt attjag ändå kan promenera nu utan att det gör ont!

Logga in för att skriva en kommentar.