icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Titas blogg

LCLC 89 kg 69 kg 236293
Uppdaterat hjärnan och målvikten!!
12 december 2016 21:18
1

Den gångna veckan...

...var riktigt bra. Jag skulle hålla  1000-1200 kcal/dag och det funkade.

Lördag söndag lite högre men totalen var bra, vikten sjönk 1,3 kg och jag är riktigt nöjd.

Motionen var sådär, många promenader men under slutet av veckan var de lite för korta.

Nu fortsätter jag på samma sätt fram till den 23/12 då hoppas jag att 2,8 kg har försvunnit. Idag slutade ätandet vid 942 kcal och så får det vara. I morgon äter jag förmodligen lite mer men jag vill inte äta om jag inte är hungrig. 

Fortsätter julbaket ett par dagar, har mest bakat riktigt vetebröd idag. Det blev lussebullar, julstjärnor, kanelbullar och bostonkaka. Sonen kom lämpligt för han hade koll på mors julbakande. Där försvann lite Lusse och kanelbullar hem till deras frys😄😄 Det var meningen också så okey!!

Jag har inte smakat på något alls och jag är så stolt över det!!

Nu är jag trött! Godnatt!

Gillar

Kommentarer

  • 12 dec 2016 22:35
    gasten

    Grattis till viktnedgången, bra jobbat! 

    Men under 1000 kalorier då är det svårt att få i sig all näring kroppen behöver. 

Logga in för att skriva en kommentar.