icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Thoths blogg

93 kg 66 kg 12200
27 maj 2022 20:57
1

Uppryckning!

Nu får jag ta och rycka upp mig. Det har blivit lite väl mycket unnande sista dagarna. Ledighet för ofta med sig det och särskilt i mitt fall inser jag. Så snart jag är sysslolös vill jag tydligen äta. Bra att ha hittat mönstret - måste hitta ett sätt att bryta det också.
I onsdags blev det två (!) flaskor bubbel. På tok för mycket (jag var givetvis inte ensam. Då hade jag däckat redan innan första flaskan var urdrucken). Och på torsdagen slank det ner både 4 och 5 chokladbitar. Helt i onödan. Jag var inte sugen utan kom på mig själv med att äta choklad helt plötsligt. Var trött och seg hela dagen (kanske beroende på alkoholintaget kvällen innan) och både promenaden och gymmet fick jag anstränga mig för att ta tag i. Var väldigt skönt efteråt iallafall så jag var väldigt nöjd med att ha gjort det. Imorse skjutsade jag maken till flyget (han är borta över en vecka igen men nu är det iaf sista veckan av det innan semestern) och sen satt jag några timmar och hjälpte yngsta och kompis med en skoluppgift. Men jag var trött och seg och nickade till på soffan när vi var klara. 
Himlen var hotfullt mörkgrå och det varnades för riktigt oväder så jag höll mig inne... I onödan. Det har kommit några få droppar men det är allt. Tog iaf en promenad nu på kvällen och det kändes skönt för kroppen. Fortfarande väldigt trött så det blev McD till middag. Jag försökte inte ens välja något bra.
Och chips och ostbågar har jag också moffat i mig. Mår fysiskt illa just nu. Men det är bara att ta nya tag imorgon. Jag föll hårt och mår inte ett dugg bra fysiskt. Får skylla mig själv och tänker att jag tar med mig det här som en läxa. Jag är för gammal för att dricka mer än 2 glas bubbel på samma kväll, jag mår illa av att äta massa chips och ostbågar och även om jag ÄLSKAR hamburgare så är det en lyx jag ska unna mig ibland och inte samtidigt med "allt" annat. Det är ingen bra kombination.

Imorgon blir det långpromenad på förmiddagen och så klart kvällspromenad. Jag ska ta mig i kragen och se till att veckohandla också (skippade det idag, köpte bara godis och frukost typ). På söndag ska jag och barnen hem till svärmor och uppvakta henne på morsdag. Jag ska iväg och plocka liljekonvaljer och gullvivor (och kanske en och annan förgätmigej) till henne på morgonen. Hon bjuder på lunch och det känns riktigt lyxigt.

Unnade mig att köpa hem hårinpackning, ansiktsmask och fotmask (heter det så?) idag. Kanske något att lyxa till det med imorgon. Nya Elle mat och vin tidningen kom idag så jag har massa njut framför mig.

Trevlig helg alla!

 

(Och vikten stod kvar på samma som i onsdags, vilken innebär minus -0,5 kg sen förra veckan). 

Kommentarer

  • 27 maj 2022 21:23
    Liljane

    Uppryckning här med. Varit för mycket av allt. Vi0kten sköter sig här med konstigt nog. Trevlig helg till dig också.

Logga in för att skriva en kommentar.